TENSION

TENSION

Tension je navdihnjen z elegantnim minimalizmom današnjih osebnih naprav in drzno serijo S70 podjetja Lammhults iz poznih 60. let. “Voziček je vozilo, zato sem naredil kolesca vidna in integralna za celoten dizajn. Nežno navdihnjen s skate kulturo, prilagojen sistem mobilnosti daje Tensionu igrivo osebnost.” S trpežnim okvirjem iz jeklenih cevi in ultra-tankimi policami je voziček praktičen dodatek za vsak interier – bodisi za razstavljanje, shranjevanje ali gostinstvo. Z zmanjšano varjeno konstrukcijo in širokim spektrom živahnih barv ali sofisticiranih nevtralnih odtenkov je Tension mobilna stranska miza – izraz svobode, tudi ko je omejen na tih kotiček.

Brand

Lammhults

V podjetju Lammhults so prepričani, da ima oblikovanje velik potencial za izboljšanje našega vsakdanjega življenja ter prispeva k bolj smiselnemu in trajnostnemu načinu življenja. Optimistični duh je značilnost podjetja Lammhults, je pomemben del njihove dediščine od leta 1945. Današnje oblikovanje se ukvarja z drugimi vprašanji kot z vizionarskim oblikovanjem modernizma ali eksperimentalnim utopičnim oblikovanjem 1960-1970. Verjamejo, da ima oblikovanje v današnjih spremenljivih časih vse pomembnejšo vlogo. Razvijajo sodoben dizajn za različne vrste prostorov – javne in zasebne prostore ter sodobne pisarne. Zavedajo se, da prostori, v katerih živimo, močno vplivajo na nas. Nekateri prostori nas naredijo ustvarjalne, družabne in velikodušne. Drugi nam omogočajo upočasnitev in razmislek. Vedo, da je prostor v katerem delujemo pomemben. Prispevek dobrega dizajna je, da lahko na različne načine oblikujemo ambiente, ki so lepi tako danes kot jutri.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.