TOKYO POP

TOKYO POP

Tokyo Pop, izdelan s strani priznanega proizvajalca Driade, je edinstven barski stol, ki bo zagotovo privabil poglede v vašem prostoru. S svojo inovativno obliko in sodobno estetiko je ta element pohištva popoln dodatek za ustvarjanje sodobnega in trendovskega ambienta.

Tokyo Pop odlikuje udoben sedež, oblazinjen s kakovostnimi materiali, ter visok naslon, ki zagotavlja oporo in udobje med sedenjem. Stol ima trden okvir iz kakovostnih materialov, kar mu zagotavlja stabilnost in trajnost. Poleg tega je opremljen z vzdržljivim podnožjem, ki omogoča enostavno obračanje in prilagajanje višine, kar vam omogoča optimalno udobje med sedenjem.

S svojo izvirno obliko in sodobnim pridihom se Tokyo Pop izjemno lepo vklopi v moderne notranje prostore, še posebej v barske in kuhinjske prostore. Njegov eleganten in minimalističen videz prinaša pridih sodobnosti, medtem ko njegova kakovostna izdelava zagotavlja dolgoletno uporabo.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.