TOTTORI

TOTTORI

Serija klubskih miz v treh različnih velikostih, katerih osnova sestoji iz trodelne zasnove.

Zbirko dopolnjuje niz klubskih mizic v treh različnih velikostih, vsaka opremljena s prepoznavno podlago s tremi nogami. Značilnosti teh majhnih mizic so mehke, zaobljene oblike zgornje plošče iz MDF materiala s posebej oblikovanim robom ter velik premer obrnjenih nog iz masivnega lesa. Končna obdelava je lakiran sijaj, ki je na voljo v treh pastelnih odtenkih. Primerno za notranjo uporabo.

Zbirko dopolnjuje serija klubskih mizic treh različnih velikosti katere stojijo na trinožnem podnožju. Značilnosti teh majhnih mizic so mehke in zaobljene oblike zgornje MDF plošče s posebno oblikovanimi zaobljenimi robovi. Podnožje s bogatim premerom je iz struženega masivnega lesa in je sestavljeno iz treh cilindričnih oblik z zaokroženimi zaključki.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.