TOY

TOY

TOY je ikoničen element pohištva, oblikovan s strani slavnega oblikovalca Philippea Starcka za podjetje Driade. Svojo preprosto in elegantno obliko združuje z vrhunsko izdelavo, kar ga postavlja med najboljše izbire za tiste, ki želijo dodati sodoben pridih in funkcionalnost v svoj prostor.

TOY je izjemno edinstven in ikoničen element pohištva, ki ga je oblikoval priznani oblikovalec Philippe Starck za prestižno podjetje Driade. Ta inovativni dizajn združuje minimalistično estetiko, funkcionalnost in sodoben pristop k oblikovanju.

TOY se ponaša z elegantno in preprosto obliko, ki izžareva čiste linije in brezčasnost. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in vzdržljivost. Svojo eleganco dopolnjuje z izjemno pozornostjo do detajlov, ki jih je mogoče opaziti v vsakem elementu tega kosa pohištva.

Philippe Starck je priznan svetovno znani oblikovalec, ki je znan po svojem radikalnem in inovativnem pristopu k oblikovanju. TOY je eden od številnih njegovih uspešnih projektov, ki izražajo njegovo vizijo sodobnega dizajna. Starck je znan po svoji zmožnosti združevanja funkcionalnosti, estetike in drznosti, kar se odraža tudi v TOY.

TOY je več kot le element pohištva – je prava umetnina, ki lahko popestri vsak prostor. Njegova prefinjena estetika in enostavna uporabnost ga naredita privlačen za ljubitelje sodobnega dizajna in tiste, ki želijo dodati pridih elegance v svoj dom ali poslovni prostor.

Teža0.0000 kg
Dimenzije0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.