TRIO

TRIO

Na prvi pogled Trio stranska mizica predstavlja tri prozorne sklede, ki se prekrivajo ena z drugo. Vsaka od teh posod je pokrita z stekleno, kovinsko ali leseno ploščo. Oblika skled je označena z eno enojno ukrivljeno linijo – na prvi vtis izgleda kot spektakularen dosežek ravnotežja, vendar je končni rezultat presenetljivo stabilen, saj je vsaka oblika pritrjena na druge na dveh različnih točkah. Takšna struktura, ki jo podpira ena noga, omogoča več miz, kar predstavlja odmik od bolj tradicionalnih dizajnov miz.

Brand

La manufacture

La Manufacture je prestižna oblikovalska znamka, ki slovi po združevanju francoske elegance z najboljšim italijanskim znanjem in izkušnjami. Njihovi izdelki, ustvarjeni pod vodstvom mednarodno priznanih oblikovalcev, predstavljajo reinterpretacijo brezčasne estetike francoskega življenjskega sloga. Vsaka kolekcija pohištva, življenjskega sloga in dodatkov poudarja izjemno izdelavo, brezčasno eleganco ter trajno kakovost. Središče njihovega delovanja, La Manufacture Paris, se nahaja v prestižnem okrožju Opera, kjer se prefinjena klientela višjega razreda zateka po izbrane in ekskluzivne kose, ki dopolnjujejo njihov življenjski slog s pridihom brezčasne elegance.Proizvajalčeva internetna stran 

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.