VENUS

VENUS

Novembrova knjižna omara Venus se zgleduje po lesenih zabojih, ki jih muzeji uporabljajo za prevoz kipov, in jih spremeni v elegantne dizajnerske kose. Lahko ga vidimo tudi kot kip boginje, saj združuje funkcijo in umetnost.

 

Fabio Novembre je tudi tokrat za Driade oblikoval zanimiv izdelek, ki že na prvi pogled preseneča v svoji izvirnosti. Oblikovalčeva inspiracija izhaja iz zabojev za prevoz umetnin in njegove transformacije v privlačen objekt. Lahko mu rečemo regal za knjige, toda tu je še vendar kip Venus Italica (1822-1823) kiparja Antonia Canove. Oba elementa sta sprejemljiva. Regal Venus je oboje, je umetnost, ki nam omogoča uživati v lepoti in funkcionalnosti.

Brand

Driade

Driade je estetski laboratorij v nenehnem iskanju lepote v bivalnem prostoru, ustanovljen 1968. Umetnine in predmeti za vsakodnevno uporabo, duše, ki se med seboj harmonično prelivajo. Driade je edinstven v svetu oblikovanja. Estetski laboratorij je rezultat želje po vpeljavi eksperimentiranja v izdelke množične proizvodnje. Iskanje ustvarjalnosti v vsakem izdelku predstavlja poslanstvo podjetja samega. Driade ustvarja izdelke, ki so edinstveni, eklektični, ekscentrični, a hkrati elegantni, brezčasni in predvsem kakovostni. V tej alkimiji izraznih sredstev in občutkov vsakdo najde proizvod, ki mu je pisan na kožo. Umetnost življenja temelji na ideji, da so eklektizem, mešanje kultur, radovednost in presenečenje pravo bistvo našega časa. Nagnjenost k poslušanju, stanje pripravljenosti, pozornost za registracijo znakov, ki prihajajo od zunaj, in nato nastanejo njihovi proizvodi. Ker je prepusten za razlike, je Driade odprt v prihodnost. Driade zanika pavšalnost globalizacije, vendar se osredotoča na svežino, ki prihaja iz množenja krajev in razvoja idej.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.