YOUNG LADY

YOUNG LADY

Oblikovanje tega fotelja / stola združuje vidno nasprotujoče si elemente, ki se združijo in ustvarijo privlačen kontrast: zasukljivo stojalo iz litega aluminija sediščna školjka iz dunajskega pletenja, ki je nameščen v trdnem bukovem ogrodju – les oblikovan s parnim ukrivljanjem.

Oblikovalec Paolo Rizzatto (1941), rojen v Milanu, je študiral na Politehnični univerzi v Milanu. Njegovo prvo delo pri Aliasu je bila zasnova zbirke Young Lady. Koncept ikoničnega oblikovanja temelji na trinožni osnovi iz aluminija z leseno nadgradnjo sedeža in naslonjala, ki je prekrita z mrežastim tkanjem. Leta 2021 je Alias predstavil posodobljeno različico naslanjača Young Lady, ki ima oblazinjen sedež. Poleg različice s sedežem iz dunajskega pletiva je na voljo tudi Young Lady v različici z oblazinjenjem iz tkanine ali usnja. Ta rešitev ponuja večje udobje, izboljšano estetiko, funkcionalne lastnosti in neprimerljivo vsestranskost.

 

Brand

Alias

Alias je italijanska znamka produktnega pohištva, ki je znana po svojem sodobnem oblikovanju in visoki kakovosti izdelave. Ustanovljena je bila leta 1979 in je od takrat postala ena izmed vodilnih blagovnih znamk v svetu oblikovanja pohištva. Aliasovi izdelki, kot so stoli, mize in kavči, odlikujejo čiste linije, minimalističen stil in premišljene podrobnosti, ki ustvarjajo sodoben in eleganten videz.Proizvajalčeva internetna stran

Kontaktirajte nas.

Izpolni spodnje podatke in pošlji sporočilo.

Podobni produkti

Dobrodošli v Orionu Intertrade.

Naročite se na mesečni Vodnik dizajna in v zameno vam podarimo 10% popust ob 1. nakupu*.

Kodo za popust prejmete v vaš e-poštni nabiralnik. Za Vas vsak mesec pripravljamo sveže novice o svetu oblikovanja in trendih dizajna.